Voor 17:00 besteld, morgen in huis – GRATIS verzending NL: €50,- / BE: € 75,-

Retourneren

Voor klanten van Wax Iets geldt een bedenktijd van 14 dagen. Dit bekent dat je 14 dagen hebt om na ontvangst van de bestelling aan te geven dat je het pakket wilt terugsturen. Hierna heb je ook nog 14 dagen om het pakket terug te zenden.

Als je iets terugstuurt, vragen we wel wat gegevens om alles goed te verwerken. Zo kunnen wij er zeker van zijn wie het pakket heeft teruggestuurd.

Volg de volgende stappen:

Stap 1: Voeg de originele pakbon bij de zending. Vermeld hierop dat het een retour betreft. Heb je deze niet meer? Download dan het retourformulier, vul deze in en voeg deze bij de bestelling. Je kunt de onderkant eraf knippen om als adreslabel te gebruiken.

Stap 2: Het product kan alleen ongeopend en, indien mogelijk, in originele verzendverpakking geretourneerd worden. We vragen je alles goed in te pakken!

Stap 3: Breng het pakketje naar een PostNL punt en verstuur het retour. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van de producten zullen wij je per email een bevestiging sturen. Ook zullen wij het betaalde bedrag binnen 14 dagen na de retourmelding terugstorten.

We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende producten waarbij de verzegeling is verbroken (de sluiting van de verpakking) kunnen we niet terugnemen.

Let op! Stuur het pakketje retour naar:

Wax Iets T.a.v. Retour:
Postbus 194, 1960AD, HEEMSKERK

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op waxiets.com makkelijker te maken. Als u gebruik maakt van deze website gaat u akkoord met ons privacybeleid.